Čokoládový řez s tvarohem
Sbíhají se vám sliny při pohledu na tento skvělý čokoládový řez s tvarohem? Je nejen výborný, ale také s vysokým obsahem bílkovin díky syrovátkovému proteinu. Děkujeme za recept české tenistce Barboře Miklové. Hlavní surovinou je syrovátkový protein značky TOPNATUR. Přípravek, který zvyšuje podíl bílkovin v jídle čímž zároveň umožňuje snížit množství mouky a cukru a v některých případech je dokonce nahrazuje. Je vhodný pro přípravu koktejlů, ovocných smoothie nebo také k přípravě slaných či sladkých dezertů.
- 180 g syrovátkového proteinu
- 1/2 hrnku kakaa
- 2 vejce
- 1-2 lžíce medu
- 1 hrnek mléka bez laktózy
- 1 kypřící prášek
- 3 lžíce másla
Upečené těsto potřeme tvarohem a přeložíme. Můžeme podávat s hořkou čokoládou. Pečeme na 160 °C.
Sdílejte článek s přáteli