Máte dotaz ohledně Vaší objednávky? Zavolejte nám +420 773 763 534   |   eshop@topnatur.cz +420 773 763 534
eshop@topnatur.cz
CZK

Náš blog › Recepty

Valentýnské muffiny od Topnatur
Valentýnské muffiny od Topnatur
Nadýchané valentýnské muffiny, které si prostě zamilujete.
Perník s lyofilizovanými malinami
Perník s lyofilizovanými malinami
Upečte si perníček s lyofilizovanými malinami a low carb čokoládou od Topnatur. Zaručeně uspokojí vaše chuťové buňky!
Do formy s low-carb stravováním
Do formy s low-carb stravováním
Co je low-carb dieta? Jaký má vliv na naše zdraví? Low-carb stravování je založeno na principu omezení sacharidů ve stravě. Konzumaci sacharidů ve stravě nahrazují v tomto případě především tuky a bílkoviny. Při srovnání s trávením a vstřebáváním sacharidů, tak je trávení a vstřebávání tuků pomalejší.
Banánový chlebíček podle @a.b.living
Banánový chlebíček podle @a.b.living
Dokonalý vláčný chlebíček, který si zamilujete nejen chutí, ale také skvělou vůní.
LOW CARB Vánoční štola
LOW CARB Vánoční štola
Voňavá vánoční štola nesmí na svátečním stole chybět. Vyzkoušejte štolu v LOW CARB verzi!
Jablečný koláč s vanilkou
Jablečný koláč s vanilkou
Lehký jablečný koláč s psylliem, který zpříjemní váš víkend, a navíc podporuje zdravé trávení díky psylliu. Příprava je jednoduchá a ingredience najdete v každé skříni dobré pekařky. Přejeme krásné dny a ať dezertík chutná.
Čokoládový řez s tvarohem
Čokoládový řez s tvarohem
Sbíhají se vám sliny při pohledu na tento skvělý čokoládový řez s tvarohem? Je nejen výborný, ale také s vysokým obsahem bílkovin díky syrovátkovému proteinu. Děkujeme za recept české tenistce Barboře Miklové. Hlavní surovinou je syrovátkový protein značky TOPNATUR. Přípravek, který zvyšuje podíl bílkovin v jídle čímž zároveň umožňuje snížit množství mouky a cukru a v některých případech je dokonce nahrazuje. Je vhodný pro přípravu koktejlů, ovocných smoothie nebo také k přípravě slaných či sladkých dezertů.
Tvarohový řez s proteinem
Tvarohový řez s proteinem
Nevíte, co upéct o víkendu? Vyzkoušejte ovocný řez s tvarohem, proteinem, strouhaným kokosem a z rýžové mouky. Dezert je bez laktózy a plný bílkovin. Hlavní surovinou je syrovátkový protein značky TOPNATUR. Přípravek, který zvyšuje podíl bílkovin v jídle čímž zároveň umožňuje snížit množství mouky a cukru a v některých případech je dokonce nahrazuje. Je vhodný pro přípravu koktejlů, ovocných smoothie nebo také k přípravě slaných či sladkých dezertů.
Snídaně českého IronMana Milana Mervy
Snídaně českého IronMana Milana Mervy
Na snídani šampionů jsme se zeptali českého IronMana Mgr. Milana Mervy. Jedním z Milanových největších úspěchů je kvalifikace na mistrovství světa v dlouhém triatlonu Ironman na Hawaii. Milan dohlíží na své klienty jak z hlediska cvičebního plánu, tak vytváří stravovací režim stanovený dle osobních konzultací a fyziologických analýz.
Low Carb dort s borůvkami
Low Carb dort s borůvkami
LOW CARB je nízkosacharidová dieta vhodná při hubnutí a dle mnoha odborníků vedoucí ke zmírnění zdravotních potíží. Vyzkoušejte LOW CARB dortík s proteinem a psylliem TOPNATUR!
Green avocado smoothie
Green avocado smoothie
Avokádo se řadí mezi ovoce s nejnižším podílem vody a nejvyšším podílem zdravých tuků, které snižují cholesterol. Obliba avokáda neustále roste a v současné době se řadí mezi nejpopulárnější zdravé potraviny. Vyzkoušejte smoothie z tohoto jemného ovoce a doplňte jej o náš ovesný nápoj s obsahem betaglukanů.
Angreštové krémové smoothie
Angreštové krémové smoothie
Připravte si smoothie z domácího ovoce, a navíc bez laktózy. Angrešt je skvělý pro očistu těla od toxinů a přebytečné vody. Navíc přidejte ovesný nápoj, který smoothie skvěle zjemní.
Makový koláč s Psylliem
Makový koláč s Psylliem
Psyllium je skvělým doplňkem pro vaše pečení. Využívá se při LOW CARB dietě a samozřejmě, když chcete trochu odlehčit svůj jídelníček. Makový koláč má skvělou chuť a je doplněn o jemnou citrónovou polevu.
Zimní jablečný koláč
Zimní jablečný koláč
Zimní hřejivá kombinace jablíček, ovesných vloček a skořice. Tenhle koláč se syrovátkovým proteinem si zamilujete!
Lněný chléb s Psylliem
Lněný chléb s Psylliem
Kynutý lněný chléb s Psylliem Topnatur je vytvořen ve spolupráci s Fit Style with Eli, která je odbornicí na low carb - nízkosacharidovou dietu. Nebojte se, že byste v tomto chlebu našli mouku. Lněné semínko a psyllium ji skvělé nahradí.
BOUNTY ŘEZ s kokosovým nápojem
BOUNTY ŘEZ s kokosovým nápojem
Fantastický moučník pro milovníky kokosu a kokosového nápoje TOPNATUR. Připravte si tento jednoduchý dezert z kokosové mouky a mléka, který neobsahuje lepek.