Máte dotaz ohledně Vaší objednávky? Zavolejte nám +420 773 763 534   |   eshop@topnatur.cz +420 773 763 534
eshop@topnatur.cz
CZK

Proč si zamilujete lyofilizované ovoce?

Lyofilizované ovoce může nabízet několik výhod z hlediska zdraví, ale závisí to také na konkrétním druhu ovoce a způsobu jeho zpracování.
Proč si zamilujete lyofilizované ovoce?
Přínosy lyofilizovaného ovoce pro zdraví:

  1. Zachování živin: Lyofilizace je šetrnější metoda zpracování ovoce ve srovnání s některými jinými technikami, jako je sušení nebo konzervování. Díky ní se mnohé živiny, včetně vitamínů a minerálů, mohou lépe uchovat ve srovnání s tradičními způsoby zpracování.
  2. Snížení hmotnosti: Odebíráním vody z ovoce při lyofilizaci se snižuje hmotnost produktu. To může být výhodné pro lidi, kteří sledují svou hmotnost nebo hledají lehké a snadno přenosné potraviny.
  3. Bez přidaného cukru: Mnoho komerčně dostupných lyofilizovaných ovocných produktů nemá přidaný cukr nebo obsahuje pouze malé množství. To je pozitivní z hlediska zdravé stravy, zejména pokud se snažíte omezit příjem přidaných cukrů.
  4. Snadná skladovatelnost: Díky nízké vlhkosti lyofilizovaného ovoce má delší trvanlivost a může být snadněji skladováno než čerstvé ovoce. To může být užitečné zejména v situacích, kde čerstvé ovoce není snadno dostupné.

Je však důležité si být vědom toho, že některé komerčně dostupné lyofilizované ovocné produkty mohou obsahovat přidané látky, jako jsou konzervanty nebo sladidla. Lyofilizované ovoce TOPNATUR tyto konzervanty ani další sladidla a cukry NEOBSAHUJE. 

Lyofilizované ovoce TOPNATUR je: 
  • sušeno bez siřičanu a aditiv
  • bez přidaného cukru
  • nejvyšší třídy kvality
  • plné vitamínů a minerálů.

Vyberte si z široké nabídky lyofilizovaného ovoce TOPNATUR.
Sdílejte článek s přáteli
Poslat na WhatsApp Poslat na e-mail